Ga naar Homepagina

Mediator Gorinchem

Allround mediator voor Gorinchem en omstreken

Zoekt u een mediator in Gorinchem, omdat u te maken heeft met een verandering in uw situatie? Vraag dan om ondersteuning van Change Assistance. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van alle financiële aspecten binnen het veranderingsproces en assisteren u bij de voorbereiding, de uitvoering en de gevolgen ervan. Of het nu gaat om aanpassingen binnen de zakelijke omgeving of de privésfeer, wij weten de wegen om de nieuwe situatie hanteerbaar en acceptabel te maken. Uiteraard verliezen we de emotionele kant niet uit het oog en gaan we vertrouwelijk om met informatie en gevoelens. Wilt u meer weten, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mediator Gorinchem

Zakelijke mediation in Gorinchem

Voor zakelijke mediation in Gorinchem is Change Assistance uw professionele en betrouwbare partner. Wilt u onafhankelijk advies over bijvoorbeeld groeimogelijkheden, kostencontrole of het tijdig signaleren van human resourcevraagstukken, dan weten wij hoe u de gewenste aanpassingen op juridisch en fiscaal niveau correct laat verlopen. Ook bij gedwongen veranderingen zoals nieuwe regelgeving vanuit de overheid of wijzigingen binnen uw branche assisteren we u van begin tot eind, zonder dat u uw doelstellingen uit het oog verliest. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, dan lichten we een en ander graag toe in een persoonlijk gesprek.

Geïnteresseerd

Neem direct contact met ons op
Los s.v.p. onderstaande som op
ICR Coach Register

Change Assistance voldoet aan de vereisten voor permanente opleiding, heeft ICR gedragsregels en valt onder ICR klacht- & tuchtrecht.

Mediator voor particulieren in Gorinchem

Wilt u een mediator in Gorinchem inschakelen, omdat uw persoonlijke situatie, vrijwillig dan wel gedwongen, gaat veranderen? Dan behartigt Change Assistance uw zaken deskundig en betrouwbaar. Zo geven wij bij een echtscheiding advies over uw nieuwe financiële situatie of we regelen de taxatie van uw woning. Ook berekenen we bij verandering van werkgever uw nieuwe besteedbare inkomen en pensioenopbouw. Heeft u te maken met een sterfgeval binnen uw naaste omgeving dan begeleiden we u bij alle financiële, juridische en fiscale zaken. In alle gevallen zijn we u graag van dienst, dus kijk voor meer informatie online of neem vrijblijvend contact op.

Zie ook: Nalatenschap Gorinchem en Testament opstellen Gorinchem